UPDATE: 30 maart 2020

De gevolgen van het Corona virus

Veel MKB ondernemingen worden hard getroffen door de noodzakelijke maatregelen om het Corona virus te beteugelen. De maatregelen kunnen bij veel bedrijven leiden tot liquiditeitskrapte door omzetdaling.

Er is een speciaal Kamer van Koophandel Corona helpdek geopend. Hier kunt u heel veel informatie vinden. Klik hier om rechtstreeks naar het KvK-Corona loket te gaan.


Een andere belangrijke regeling is de speciale Borgstellings MKB - Corona. (BMKB-C) regelen. Omdat u als MKB ondernemer deze zelf niet kunt aanvragen (deze aanvraag moet via een financier geregeld worden), zijn wij u hier graag behulpzaam bij.


Daarnaast zijn er door de overheid nog een aantal regelingen getroffen voor bedrijven die zijn getroffen door het Coronavirus:

Overzicht van het huidige noodpakket

Blijf in gesprek met elkaar. Iedereen heeft het moeilijk en heeft begrip voor de situatie. Nog paar tips:

  • Bespreek een situatie van gespreide betaling
  • Ga in gesprek met de verhuurder en vraag uitstel aan
  • Neem contact op met je energieleverancier
  • In geval van horeca: Overweeg thuisbezorging van gerechten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u begeleiden bij de BMKB-regeling. Daarnaast hebben wij de beschikking over ruim 90 verschillende (alternatieve) financiers (ook bij uw huisbankier) om u snel verder te helpen. Ook zijn wij graag bereid om geheel vrijblijvend met u te sparren, als u een luisterend oor nodig heeft. Wij zijn allemaal financieel adviseur met een creatief tintje!

Neem vrijblijvend contact met op 085-0470038 of vul ons contactformulier in.