Samenwerking Sure Finance met Motorhome Depot en Caravan Depot

De formules MOTORHOME Depot en CARAVAN depot gaan samenwerking aan met SURE FINANCE

Op 1 april hebben Motorhome Depot, Caravan Depot en Sure Finance hun samenwerking bekrachtigd. Sure Finance biedt een exclusief compleet financieel ontzorgingstraject aan voor toekomstige franchisenemers. Zij kunnen de franchisenemers van A tot Z begeleiden om een Motorhome Depot of Caravan Depot franchise contract te kunnen financieren. Op deze manier wil het managementteam van Motorhome Depot en Caravan Depot het toekomstige goede franchisenemers makkelijker maken om zich aan te kunnen sluiten als franchisenemer. Een win-win situatie voor beide partijen.

Motorhome Depot en Caravan Depot zijn Europa's grootste camper en caravan makelaars

Motorhome Depot en Caravan Depot zijn franchiseformules van camper- en caravanmakelaars gericht op de bemiddeling bij de (ver)koop van gebruikte campers en caravans. Elke franchisenemer is een regio campermakelaar/ caravanmakelaar, die als zelfstandig ondernemer zijn eigen exclusieve regio in Nederland beheert en bedient. Net als een woningmakelaar, ontzorgt de camper- en caravanmakelaar de verkoper en begeleidt het hele verkooptraject van A tot Z.

Inmiddels zijn er al vijftien regionale campermakelaars en vier caravanmakelaars verspreid over Nederland. Het hoofdkantoor is centraal gevestigd in Almere. Sinds 2015 is Motorhome Depot marktleider in Groot Brittannië en sinds 2018 heeft ook Caravan Depot deze status en veroveren beide formules heel Europa. In Nederland is Motorhome Depot sinds begin 2018 actief en in januari 2020 is gestart met Caravan Depot. De organisatie groeit snel, omdat beide formules inspelen op een grote behoefte die in de markt leeft, namelijk volledig ontzorgt op een betrouwbare en veilige manier uw camper of caravan (ver)kopen.

Omdat financiering van een startende onderneming niet altijd eenvoudig is, hebben Motorhome Depot Nederland en Caravan Depot Nederland een samenwerking met Sure Finance opgestart. Deze samenwerking maakt het een stuk makkelijker om financiering van de entree fee sneller rond te krijgen. Daarnaast begeleidt Sure Finance het hele traject. "We nemen de last van de schouders van de ondernemers, zodat zij zich kunnen richten op het opstarten van de onderneming", aldus Gerard van Hooft.

Wilt u meer weten over één van beide franchiseformules en vraagt u zich af of dit iets voor u is dan kunt u altijd contact opnemen met het hoofdkantoor van Motorhome Depot Nederland: 085 065 7620 en Caravan Depot Nederland: 085 065 7623. Of mailen naar office@motorhomedepot.nl of office@caravandepot.nl.

Lees meer ook op de website van Motorhome Depot en Caravan Depot