Nieuws

Met trots presenteren wij het project Chateau Sluijter, dat zo om 14.00 uur opent bij Capital Circle. Een project met hypothecaire zekerheid en 7.5% rente.

Een reëel gevaar is dat de continuïteit van goede bedrijven in gevaar komt. Het advies is dan ook: wacht niet af, bereid u nu al voor!

De Corona-crisis begint de economie nu hard te raken. Ondernemers in veel sectoren komen in acute liquiditeitsproblemen. Stichting MKB Financiering en ONL voor Ondernemers hebben samen een checklist voor zzp'er en mkb ondernemers gemaakt met 12 tips om liquiditeitsproblemen te beperken en enkele concrete tips om op korte termijn aan extra...

Pepp.fit van Jean-Pierre Wilde en Sure Finance BV/ Credion Den Bosch gaan samenwerken! Sure Finance biedt een exclusief en compleet financieel ontzorgingstraject aan. Het financieren van een eigen EMS-sportstudio van Pepp.fit wordt hiermee een stuk sneller en makkelijker.

Mooie opening van Restaurant Noemme van Karlijn Van Oss en Jessie Helsen op de welbekende Korte Putstraat, de horecastraat van Den Bosch. Daar kom je niet zo maar tussen! Toch is het hen gelukt. Daar hadden ze wel startkapitaal voor nodig. Dat was binnen een uur geregeld met Gerard van Hooft MBA van Credion Den Bosch / Sure Finance BV....