Credion Den Bosch is op zoek naar een commerciële topper met kennis en ervaring binnen de zakelijke financieringswereld. Wij zoeken een adviseur met zelf startend vermogen, die 'out of the box' durft te denken en met een pragmatische, ondernemende benadering de klant centraal stelt en resultaat behalen als doel heeft. Je contactuele eigenschappen en verkoopkwaliteiten zijn belangrijk voor deze functie. Je primaire taak is het realiseren van de best passende financieringsoplossing voor je klant.

Wij zoeken ...

een adviseur die een groot netwerk heeft. We bieden geen vaste baan, maar een constructieve samenwerking met de huidige franchisenemers en een uitdagende werkomgeving. Door je aan te sluiten bij Credion Den Bosch krijg je toegang tot alle faciliteiten die Credion je biedt. Je krijgt beschikking over de service level agreements van meer dan 90 (alternatieve) financieringsbronnen, toegang tot het CRM, toegang tot de evenementen van Credion (Credion Kennisevent, regio business events), opleidingsmogelijkheden op maat, een netwerk aan sparring partners, up to date kennis van de laatste financieringsmogelijkheden.

Geinteresseerd?

Graag informeren wij je nader over de Credion Den Bosch en onderzoeken wij graag wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

--------------------

Credion

Credion realiseert geld om te ondernemen. Met ruim 60 vestigingen en beschikking over meer dan 90 verschillende bronnen van geld adviseert en begeleidt Credion ondernemers naar de meest optimale MKB en vastgoedfinancieringsoplossing. Credion is proactief en biedt financieringsoplossingen, waar u als ondernemer wellicht niet aan hebt gedacht. Wij zijn uw gesprekspartner voor al uw financieringszaken.

Credion Den Bosch is onderdeel van Sure Finance BV

Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".