Vastgoed financiering

een vak apart

Ruime ervaring in hypotheken op vastgoed


Vastgoed is een vak apart. Dat weet u, dat weten wij. Steeds beweging, steeds in ontwikkeling. En dat maakt de financiering een interessante uitdaging.

Of u nu op zoek bent naar uitbreiding van uw portefeuille, een project wil financieren of bestaande financieringen wil herzien: wij vinden voor u de best passende vastgoedfinanciering.

De specialisten van Sure Finance adviseren al jaren over alle mogelijke vormen van vastgoed. Van verhuurde woningen tot appartementen. Van winkels tot kantoren en bedrijfspanden. Maar ook hotels, beleggingspanden, projectfinancieringen en paraplufaciliteiten.


Een zakelijke hypotheek binnen een paar dagen geregeld!

Snel handelen is soms heel belangrijk. Zeker als de koopakte al is ondertekend, is het van wezenlijk belang snel te handelen. Vanaf de aanvraag tot het daadwerkelijk storten van de gelden op de rekening van de aanvrager, hoeft het niet langer te duren dan twee weken! Binnen maximaal 48 uur laten wij een quickscan uitvoeren en laten we weten of wij de financiering kunnen regelen.


Vastgoedfinanciering op maat


We moeten elkaar eerst leren kennen. We adviseren vervolgens waar nodig en trekken samen op in het hele traject, altijd met uw doelstelling en uw ambitie als prioriteit. U wilt minder maandlasten? Meer of minder eigen geld investeren? Weten wat waardevolle toevoegingen op uw portefeuille zijn met oog op uw rendement? Voor dit soort vragen hebben wij een oplossing. We durven zelfs te zeggen: een betere oplossing gaat u niet vinden. Door ons uitgebreide netwerk van financieringsbronnen krijgt u toegang tot oplossingen die normaal niet beschikbaar zijn.

Wij maken graag een keer kennis. Vrijblijvend. Gewoon om te kijken of het klikt en waar we elkaar vinden. Want wij zijn nieuwsgierig naar u en uw plannen.